Snit og blancher de grønne asparges i saltet vand i 4 min. og læg dem i isvand.
Læg de optøede, foldede rødspætter i en gastrobakke, salt dem og læg stanniol over. Sæt bakken i ovnen og bag i 8 min. ved 165 °C.
Rul de røgede lakseskiver sammen en og en og stil dem til side.
Rist brødet og smør det evt. med smør. Fordel salatbladene på brødet og læg herefter de panerede rødspætter og dampede rødspætter på. Pynt med laks, asparges, drænede rejer, stenbiderrogn og grofthakket dild.
Server straks med dressing og citronbåde.
Varm evt. de færdigstegte panerede rødspætter i ovnen direkte fra frost, ca. 9 min. ved 230 °C.
Lav din egen Thousand Island-dressing ved at blande halv mayonnaise med halv creme fraiche. Smag blanding-en til med paprika, engelsk sauce, tomatpuré, sukker, salt og peber.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.