Tag skallerne af snekrabben og hummeren, og sæt kødet til side til senere brug.
Skær alle grøntsagerne i tern, og sautér dem sammen med tomatpasta, paprika, safran, laurbærblade og timian i en varm gryde, indtil grøntsagerne får lidt farve. Tilsæt brandy, reducer hurtigt og tilsæt fiskebouillon. Bring i kog, og krydr med salt, peber og citronsaft.
Tilsæt muslingerne til bouillabaissen, og lad dem koge et par minutter inden servering. Skær hellefisken i mundrette stykker, og steg dem kort.
Anret koldtvandsrejer, snekrabbe, hummer og hellefisk på en forvarmet tallerken. Hæld den rygende varme bouillabaisse over fiske- og skaldyrsanretningen, og servér.
Kom en skefuld creme fraiche i bouillabaissen lige inden servering.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.