Ælt mel og smør sammen i en skål til det har konsistens af parmesanost.
Tilsæt 200 g sukker og saml mørdejen med æg og evt. lidt vand.
Lad dejen hvile i 60 min.
Rul mørdejen ud og beklæd en smurt tærteform, Bag mørdejen ved 200 grader i ca. 30 min.
Smelt hvid chokolade over vandbad og pisk æggeblommer stive med 40 g sukker. Pisk fløde til flødeskum.
Vend den smeltede chokolade sammen med æggemassen og vend derefter flødeskummet i til en luftig mousse.
Kom mousse i tærteformen, så der er plads til Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce.
Stil tærterne på køl til moussen har sat sig.
Server chokoladetærte med Den Gamle Fabrik Kirsebær Sauce og pynt.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.