Kog fløde, vanilje og sukker op sammen. Lad det simre i 5 min under omrøring. Blød husblas op i kold vand og pisk det i den varme fløde. Hæld fløden igennem en sigte og over i portionsskåle. Stil dem i køleskabet et par timer til fløden er stivnet.
Overtræk rugfras med chokolade og lad det sætte sig. Spray derefter med guldspray.
Anret pannacotta med Den gamle Fabrik Hindbær Syltetøj, friske hindbær og rugfras dessertpynt.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.