Fremgangsmetode

Udskriv

1

Steg Anamma Vego Bøffer i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min, eller til de har centrumtemperatur af 70 grader

2

Smelt en skive cheddar oven på de sidste 5 min.

3

Bland Bähncke Salatmayonnaise med 4 spsk. hakkede friske krydderurter.

4

Halver og grill burgerboller.

Fyld burger med urtemayonnaise, salat, Anamma Vego Bøf, tomatskiver, rødløg, jalapenos og Beauvais Appetitagurker

Tip

Prøv også denne burger med hjemmelavet burgersauce.

Hjemmelavet burgersauce

Sauter løg i olivenolie og tilsæt tomater, Beauvais Bearnaise essens, korianderfrø, røget paprika og spidskommen. Smag til med salt og peber. Køl burgersauce ned.

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Foods
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

HJEMMELAVET BURGERSAUCE INGREDIENSER

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.