Fremgangsmetode

Udskriv

1

Krydr vildsvinefilet med salt, peber og lav lommer til rosmarin og hvidløg. Steg den i ovnen ved 200 grader i ca. 90 min. Lad den trække i ca. 15 min.

2

Skræl og kog kartoflerne i saltet vand. Mos dem med smør og mælk og Beauvais Bearnaiseessens (efter behov) til kartoffelmos. Rør frisk timian i. Smag til med salt og peber. Hak kastanjerne groft og bland dem i mosen. Smag til med salt og peber.

3

Kog rosenkål i saltet vand

4

Server julesteg med kartoffel-kastanjemos, rosenkål, appelsinfileter, tranebær, Beauvais Herregårds Rødkål og friske krydderurter.

Tip

Smag kastanje og kartoffelmos til med Bähncke Taffel Sennep

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.