Fremgangsmetode

Udskriv

1

Krydr gåsebryst med salt og peber og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 75 min., eller til de er møre (Gem fedt og sky).

2

Kom dem i en skål og trevl dem med 2 gafler. Rør fedt og sky i kødet og vend finthakkede skalotteløg. Smag til med salt og peber.

3

Anret krustader med salat, gåserilettes, Beauvais Herregårds Rødkål, appelsinstykker og friske krydderurter.

Tip

Brug rester fra alle typer fjerkræ til at lave rilettes.

Tip

Brug skindet på gåsebryst til at lave flæskesvær af.

Tip

Brug confit canard.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.