Skræl æbler og fjern kernehus. Skær dem i både og læg dem i en stor gryde med vanilje og en anelse vand. Damp dem på fuld blus i ca. 10 min.
Når de skiller røres de til mos. Tilsæt sukker. Køl æblemosen ned.
Kom æblemos i bunden af et fad, herefter Struer Æblekagerasp, så Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce. Anret æblekagen med flødeskum, kirsebær og friske krydderurter.
skift evt. den ene halvdel af æblerne ud med kvæder.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.