Fremgangsmetode

Udskriv

1

Skræl æbler og fjern kernehus. Skær dem i både og læg dem i en stor gryde med vanilje og en anelse vand. Damp dem på fuld blus i ca. 10 min.

2

Når de skiller røres de til mos. Tilsæt sukker. Køl æblemosen ned.

3

Kom æblemos i bunden af et fad, herefter Struer Æblekagerasp, så Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce. Anret æblekagen med flødeskum, kirsebær og friske krydderurter.

Tip

skift evt. den ene halvdel af æblerne ud med kvæder.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.