Kom alle ingredienser i en skål til alt er blandet til en fars. Stil farsen på køl i ca. 1 time.
Varm en pande op med smør eller olie, og form fiskefrikadellerne. Steg fiskefrikadellerne cirka fem minutter på hver side.
Bag rugbrødet som anvist og lad det afkøle. Skær brødet i skiver og smør det. Udstik det evt. med en lille rund udstikker.
Steg små fiskefrikadeller og anret dem på de små brød. Pynt med håndrørt grov remoulade. Afslut med brøndkarse og cherrytomater.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.