Fremgangsmetode

Udskriv

Grillet rugbrødssandwich med parmaskinke og persillepesto

Stænk to skiver Kohberg rugbrød med en god olivenolie og grill det. Smør det ene stykke grillet rugbrød med en rørt aioli og top med salat af rucola, feldsalat og ærteskud.
På salaten kommes skiver af parmaskinke og plukket mozzarella. Top med en persillepesto lavet som en almindelig pesto, hvor basilikum og pinjekerner er udskiftet med persille og solsikkekerner. Luk sandwichen med den sidste skive grillet brød.

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

2 skiver Bagergårdens Kernerigt

Aioli

Salat af rucola, feldsalat og ærteskud

Parmaskinke

Frisk Mozzarella

Persillepesto

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.