Riv agurken groft på et rivejern, kram vandet ud. Tag yoghurten og læg den i den udvandet agurk, hvidløg preses i, smag til med salt og peber og herefter blandes peberroden i. Rør grundigt og smag til.
Strø lidt persille over tzatzikien.
Kog bulgur som anvist på emballagen. Optø æblebåde og skær dem i mindre stykker. Bland æblebåde, sojabønner og bulgur sammen. Smag til med salt og peber.
Varm rødbedebøfferne som anvist på emballagen.
Server bøfferne med bulgursalat og peberrodstzatziki.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Findus Foodservice
Islevdalvej 214
2610 Rødovre
Danmark
70267670
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.