Fremgangsmetode

Udskriv

Tomatsauce

Skræl løgene og skær dem i skiver. De røde peberfrugter deles og kernerne tages ud, herefter skæres de i strimler. Gulerødderne skrælles og skæres ud i mindre stykker. Steges i olie i et par minutter. Tilsæt karrypasta og steg i yderligere 3 minutter. Tilsæt kokosmælk, tomater og vand. Lad det simre under låg i cirka 10 minutter. Smag til med salt og peber. Til sidst skal yoghurten ned i gryden og varmes. 

Varm bouletterne som anvist på emballagen, og læg dem derefter i saucen.

Kog ris og server med bouletterne.

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Findus Foodservice
Islevdalvej 214
2610 Rødovre
Danmark
70267670
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tomatsauce

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.