Skræl løgene og skær dem i skiver. De røde peberfrugter deles og kernerne tages ud, herefter skæres de i strimler. Gulerødderne skrælles og skæres ud i mindre stykker. Steges i olie i et par minutter. Tilsæt karrypasta og steg i yderligere 3 minutter. Tilsæt kokosmælk, tomater og vand. Lad det simre under låg i cirka 10 minutter. Smag til med salt og peber. Til sidst skal yoghurten ned i gryden og varmes.
Varm bouletterne som anvist på emballagen, og læg dem derefter i saucen.
Kog ris og server med bouletterne.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Findus Foodservice
Islevdalvej 214
2610 Rødovre
Danmark
70267670
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.