Skræl kartoflerne, skær dem ud i grove skiver og kog dem møre. Varm mælk, smør og pastinakpuré. Mos kartoflerne og bland med de øvrige ingredienser.
Hak løg, hvidløg og svits dem sammen med fars og timian. Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, ærter og gulerødder. Lad det hele simre nogle minutter og smag til med salt, peber og lidt sukker. Fordel fars blandingen i bunden af et smurt fad. Du kan eventuelt fordele et lag over mosen. Sæt retten i ovnen på 180° C i cirka 20 - 25 minutter.
Smuldr lidt gedeost over mosen inden den gratineres i ovnen.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Findus Foodservice
Islevdalvej 214
2610 Rødovre
Danmark
70267670
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.