Fremgangsmetode

Udskriv
Kom de to slags chokolade i en skål. Bland fløde og kondenseret mælk i en gryde og bring den i kog. Hæld den varme fløde over chokoladen og rør til den er smeltet. Rør smørret i. Dæk overfladen med husholdningsfilm, så der ikke dannes kondens og stil trøffelmassen i køleskabet min. 4 timer - eller til den er helt kold.
Tag en skefuld kold trøffelmasse op i hænderne og rul den hurtigt til en kugle. Tril den i én eller flere slags pynt. Fortsæt med resten af trøffelmassen. Opbevar trøffelkuglerne i fryseren (de fryser ikke) og server dem iskolde.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11710 kJ

Energifordeling:

Fiber: 7.5 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 34 %
Fedt: 60 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.