Fremgangsmetode

Udskriv
Læg et ostelærred eller viskestykke i en skål. Bland yoghurt, salt og mynte og hæld det i skålen med lærredet. Knyt ostelærredet stramt om yoghurten, luk med en snor og sæt yoghurten til afdrypning i en sigte med en skål under. Lad yoghurten stå mindst 1 døgn på køl - og blive til labneh.
Rul labnehen til 15 kugler og stil dem på køl mindst 1 time. Rul dem i frø eller krydderurter. Hæld halvdelen af olien i et glas. Læg kuglerne i glasset og fyld op med resten af olien, så det dækker.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8770 kJ

Energifordeling:

Fiber: 8.1 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 12 %
Fedt: 74 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.