Fremgangsmetode

Udskriv
Udblød husblassen i koldt vand.
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Vend citronskal- og saft i med let hånd. Smelt husblassen og hæld den i en tynd stråle i æggemassen under omrøring. Pisk fløden til et let skum og vend det i fromagen. Smag evt. til med mere citronsaft. Udportioner i små glas og sæt dem på køl min. 1 time.
Pynt med flødeskum og evt. citronjulienne .

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10770 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0.6 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 24 %
Fedt: 70 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.