Fremgangsmetode

Udskriv
1. Udblød husblas i koldt vand. 2. Pisk fløden til en let skum. 3. Vend halvdelen af Arla Protino® Valleproteinpulver i flødeskummet. 5. Pisk æggeblommerne stive. 6. Pisk æggeblommer og sukker hvidt og skummende. 7. Tilsæt den sidste del af Arla Protino® Valleproteinpulver, citronsaft og citronskal til de piskede æggeblommer. 8. Smelt husblasen. 9. Pisk husblasen i æggemassen. 10. Vend fløden og de stiftpiskede æggehvider i. 11. Smag til (den friske citronsaft kan variere i smag og styrke). 12. Sæt fromagen på køl i min. 4 timer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 1027 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 47 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.