Syltede rødbeder er et populært tilbehør til mange af vores hjemmelavede klassikere, her en variant til patienter med dysfagi.
Hæld ingredienserne til lagen i en gryde, kog og sænk til lav varme. Rør til sukkeret er opløst.
Skær kogte, skrællede rødbeder i mindre stykker og tilføj dem til lagen. Lad det trække i 1 time.
Si rødbederne fra og gem eddikelagen.
Put rødbederne i en blender og blend til en fin puré.
Kog 50 ml eddike med 100 ml vand, pisk Knorr Texture i. Tilføj rødbedepuréen og bland det sammen.
Fyld rødbedepuréen i passende forme og afkøl natten over.
Løsn den syltede rødbedegelé og skær den til den ønskede størrelse.
Server med et par dråber af den gemte lage.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.