Æg Benedict er en klassisk brunchret med pocheret æg og hollandaise og skinke. Her har vi smagt saucen til med Knorr Fiskefond og citron og erstattet skinken med laks, rødbeder og kapers.
Hæld vandet i en sautergryde, bring det i kog og tilsæt salt og eddike.
Reducér varmen til vandet simrer og ikke koger.
Slå et æg ud i en kop, og lad det langsomt glide ned i vandet. Efter 3 minutter tages ægget op af vandet med en hulske. Dræn ægget for vand og hold det varmt.
Opvarm Milda flydende stege 100% til 55 grader.
Pisk æggeblommerne med citron og vand i en gryde. Pisk æggene ved moderat vare på komfuret eller over et vandbad, indtil de er 65 grader. Tag straks gryden af varmen, når den korrekte temperatur er opnået.
Tilsæt Milda flydende stege 100% til æggeblandingen i en tynd stråle under konstant piskning.
Smag saucen til med Knorr Fiskefond, peber og ekstra citronsaft efter smag.
Placér det porcherede æg på laksebøffen og montér hollandaisesaucen over ægget. Retten skal serveres med det samme.
Laks Benedict smager ekstra godt med en grøn salat til.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.