Fremgangsmetode

Udskriv

Vend kyllingefileterne i pesto, salt og peber. Pak hver kyllingefilet ind i tre stykker bacon og steg dem i olie ca. 12 minutter. Tag kyllingefileterne af panden og hold dem varme. Hak bananskalotteløg og hvidløg fint. Smelt smørret i en gryde og steg løgene i ca. 1 minut. Rør hvedemel i. Tilsæt eddike og mælk lidt ad gangen under piskning. Kog saucen igennem under omrøring i ca. 2 minutter. Pisk osten i og smag til med salt og peber. Skær løgene i både og fordel dem på en plade med bagepapir. Dryp æbleeddike og olivenolie på løgene og drys med salt. Bag løgene øverst i ovnen ved 225 °C i 15 minutter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Blå sauce

Bagte løg

Pynt

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.