Halvér baconskiverne og svøb fignerne i bacon. Sæt en lille tandstik i. Steg fignerne 1-2 minutter på en varm pande, indtil de har en smule farve, men ikke er sprøde. Kom vand, balsamico, sukker, timian og et lille drej friskkværnet peber i. Lad det simre ca. 10 minutter uden låg, til boblerne begynder at blive tykkere. Lad dem køle af. Servér med gorgonzola og kiks.
Tip:
Servér som en del af din tapas menu.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.