Stegte nektariner og blommer på sprøde salater og hindbær

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 g sølvbedeblad
  • 300 g frisésalat og andre farverige salater
  • 10 g olivenolie
  • 10 g rosmarinblade
  • 300 g faste nektarin
  • 300 g faste blomme

Dressing

  • 3 g Groft salt
  • 1 g friskkværnet peber
  • 20 g olivenolie
  • 5 g Dijonsennep
  • 10 g æbleeddike
  • 250 g hindbær
  • 300 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4460 kJ

Energifordeling:

Fiber: 25.8 g
Protein: 22 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 40 %

Fremgangsmetode

Pluk eller skær salater og sølvbeder i store stykker og anret på et stort fad.

Del hver blomme i 6 både og hver nektarin i 8 både. Steg blommer, nektariner og rosmarin i olivenolie. Det er vigtigt at stege frugten i små portioner, så den får en fin stegeskorpe. Rør ikke for meget undervejs, da frugten nemt kommer til at safte og derved bliver til kogt frugt i stedet for stegt frugt.

Dressing

Blend olivenolie, sennep, æbleeddike, salt og peber til en tyk vinaigrette og dryp den over salaten.

Anret den lune frugt på salatbladene og top op med store skefulde hytteost og friske hindbær.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.