Stegte hele løg i rød karry med lynkimchi
SERVERING
10 portioner
Kimchi
Topping
Energiindhold for hele retten: 8020 kJ
Energifordeling:
Fiber: 58.6 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 27 %
Lad smørret blive gyldent og steg løgene til de blive brune og gyldne. Krydr med salt og peber.
Rør currypaste ud i æblemost og -eddike og vend det i løgene. Lad løgene koge ved jævn varme og under låg i ca. 20 min. – til de er næsten møre. Rør majsstivelsen ud i lidt vand og jævn currysaucen – så den lige hænger fast på løgene.
Vend kinakål, -radiser og gulerødder godt sammen i en skål. Tilsæt sojasauce, eddike, fiskesauce, olie og hvidløg og vend marinaden rigtig godt sammen med grøntsagerne. Tilsæt tilsidst porregrønt.
Lad olien blive varm og steg rosenkålene lysebrune, krydr med salt og peber. Vend ⅔ ned sammen med løgene. Anret kål og løg i den krydrede sauce og drys med de resterende rosenkål. Lad gæsten selv toppe op med en stor spiseskefuld hytteost som modspil til den krydrede sauce og kimchi som det sprøde element.
Retten kan serveres sammen med kogte grønne linser eller brune ris og hakkede friske koriander.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000