Drys rigeligt med salt og sukker på begge sider af fileterne. Læg dem i en vakuumpose, og tilsæt saft og skal fra lime og citron. Lad vakuumposen hvile et køligt sted i 1,5 time.
Skær avocado, løg, mango og chili i tern. Knus hvidløget, og hak purløgene fint. Bland ingredienserne til en salsa.
Skær fileterne i tynde skiver, og læg dem på en kold tallerken i en cirkel. Anret salsaen i midten, og servér.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.