Råkost i gulerodsdressing med ingefær

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 25 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 5 g Groft salt
  • 150 g Gulerod
  • 10 g friskpresset citronsaft
  • 10 g frisk ingefær
  • 2 g friskkværnet peber
  • 200 g Gulerod i strimler eller tynde stave
  • 200 g groftsnittet rosenkål
  • 200 g persillerod i strimler eller tynde stave
  • 200 g jordskok i strimler eller tynde stave

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 2490 kJ

Energifordeling:

Fiber: 31.6 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 64 %
Fedt: 21 %

Fremgangsmetode

Kog de 150 g gulerødder møre i en gryde med vand, så det lige er dækker. Afkøl gulerødderne i kogevandet og blend derefter med frisk ingefær og salt til en helt glat dressing. Tilsæt citronsaft og piskefløde og blend et øjeblik.

Kom de strimlede grønsager i en skål og vend det grundigt med dressingen. Tilsæt friskkværnet peber og smag til. Tilsæt evt. mere citron og salt.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.