1. Stabl tortillaerne ovenpå hinanden og udstans 20 græskar-formede tortillaer
2. Bland mascarpone med lemon curd, citronsaft og -skal i en skål til en syrlig creme
3. Læg cremen i en sprøjtepose og sprøjt halvdelen af indholdet på 10 græskartortillas.
4. Læg de andre 10 græskartortillas ovenpå og pynt med cremen, blåbær, blade og sigtetflorsukker.
Pynt med skovsyre eller mynte samt florsukker.
Forberedelse: 20 min
Madlavning: 20 min
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
43967900
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.