Steg hakket rød peber og champignon i lidt olivenolie på en pande og gem til senere.
Hæld aquafaba fra Beauvais Økologiske Kikærter. Gem aquafaba til senere.
Blend kikærterne sammen med løg og hvidløg. Tilsæt tahin, revne kartofler, citronsaft, olivenolie, soyafløde, soya, aquafaba, rød peber og champignon. Smag til med soya og friskkværnet peber. Bag kikærtepostejen i ca. 40 min. ved 200 grader.
Anret evt. postejen med ristede sesamfrø og friske krydderurter.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.