Vegansk burger

Ingredienser

  • 10 stk grøn spinat burgerbolle (Miss Bagel)
  • 2 stk squash (400 g)
  • 4 stk peberfrugt (350 g)
  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1000 g Lecora Formbar Fars
  • 500 g hakkede grøntsag
  • 2 spsk barbecuekrydderi
  • 1 stk tomat
  • 2 dl Bähncke Vegansk Mayo
  • 2 dl Bähncke Agurkerelish
  • 1 stk rødløg
  • friske krydderurter (ærteskud, blomsterkarse, blomster)

Fremgangsmetode

1

Lun Burgerbollerne

2

Grill tyndtskårne peberfrugter og squash og læg i en skål. Kom olivenolie, citronsaft, hakkede krydderurter, salt og peber henover. 
 

3

Bland Lecora Formbar Fars med hakkede grøntsager og barbecuekrydder og form 10 burgerbøffer. Steg eller grill burgerbøfferne.  
 

4

Fyld Burgerbollerne med grillede grøntsager, burgerbøf, tomat, Bähncke Vegansk Mayo, Agurkerelish, rødløg og friske krydderurter.

Tip

Stik hul i bøffen og server den i en bagel

Tip

 Prøv også denne burger med hurtigsyltede grøntsager

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.