Fremgangsmetode

Udskriv

1

Brun kødet i olie sammen med hakket løg. Krydr med knust hvidløg, salt, peber og sennep. 

2

Kom kanel, nelliker, snittet bladselleri og tomat ved og kog et par minutter. 

3

Mos kartoflerne og bland med sennep, ost og persille. Kom kødet i en ovnfast skål. 

4

Læg kartoffelmosen på som låg. Bag det 15 min. ved 200° C til kartoffelmosen er gylden.

Næringsindhold

Energi pr. portion – 2585 KJ

Protein – 33%

Kulhydrat – 24%

Fedt – 43%

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kartoffelmos

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.