Brun kødet i olie sammen med hakket løg. Krydr med knust hvidløg, salt, peber og sennep.
Kom kanel, nelliker, snittet bladselleri og tomat ved og kog et par minutter.
Mos kartoflerne og bland med sennep, ost og persille. Kom kødet i en ovnfast skål.
Læg kartoffelmosen på som låg. Bag det 15 min. ved 200° C til kartoffelmosen er gylden.
Energi pr. portion – 2585 KJ
Protein – 33%
Kulhydrat – 24%
Fedt – 43%
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.