Fremgangsmetode

Udskriv

1

Kog rosenkål i letsaltet vand og quinoa som anvist på pakken.

2

Steg valnødderne i lidt olivenolie og kom salt på.

3

Køl dem af.

4

Snit spidskål i strimler og vend det sammen med quinoa, Beauvais Økologiske Linser og halve rosenkål.

5

Kom valnødder, skalotteløgsringe, appelsinfileter og tørrede kornblomster på.

6

Server med veganske julefrikadeller og sennepsvinaigrette med ribs.

Tip:

Prøv også at stege Beauvais Cannellini Beans i olivenolie og lidt salt og kom dem i salaten.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.