Fremgangsmetode

Udskriv

1

Krydr andebryst med salt og peber og steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i ca. 7 min.

2

Kom dem derefter i ovnen ved 200 grader i ca. 13 min., til de er rosa.

3

Varm en pande op med Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce og kog den lidt ind. Glaser andebryst heri.

4

Bland en salat af feldsalat, snittede rødkål, rosenkål og rødløg. Pynt den af med appelsinfileter, granatæblekerner, hasselnødder og fetaost.

5

Hæld en god vinaigrette, salt og peber udover.

6

Server julesalat med kirsebærglaseret andebryst og friske krydderurter.

Tip

Pisk Den gamle Fabrik Kirsebærsauce i vinaigretten.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.