Tør hyldeblomsterne i en ovn ved 100°C i ca. 4 timer. Pil derefter alt det grønne fra og bland de tørrede hyldeblomster med rørsukkeret
Tø rådejen efter anvisning.
Kom rådejen op i en gourmetbakke og tilsæt jordbær, fløde, honning og æg. Bland/hak det hele sammen med en dejspartel.
Fordel blandingen i muffins forme (ca. 20 stk.), og drys med hyldeblomstsukker og nøddeflager
Stil de færdige muffins til hævning et lunt sted eller i raskeskab til 3 x størrelse.
Bag muffins’ne ved 190°C i ca. 15 minutter.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.