Fremgangsmetode

Udskriv

Hyldeblomstsukker

Tør hyldeblomsterne i en ovn ved 100°C i ca. 4 timer. Pil derefter alt det grønne fra og bland de tørrede hyldeblomster med rørsukkeret

Muffins

Tø rådejen efter anvisning.

Kom rådejen op i en gourmetbakke og tilsæt jordbær, fløde, honning og æg. Bland/hak det hele sammen med en dejspartel.

Fordel blandingen i muffins forme (ca. 20 stk.), og drys med hyldeblomstsukker og nøddeflager

Stil de færdige muffins til hævning et lunt sted eller i raskeskab til 3 x størrelse.

Bag muffins’ne ved 190°C i ca. 15 minutter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Muffins

Hyldeblomstsukker

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.