Fremgangsmetode

Udskriv

Fordel kartoflerne i et jævnt lag i bunden af en gastronormbakke beklædt med bagepapir og drys med ost. Bag kartoflerne 10 min. ved 175°C.

Blancher imens grønsagerne et kort øjeblik.

Pisk æg og syrnet fløde sammen, krydr med salt og peber og bland med ost.

Fordel grønsagerne oven på de forbagte kartofler og hæld æggemassen over.

Bag tærten 20-25 min. ved 175°C til æggemassen er stivnet og gylden på overfladen.

Servér tærten lun eller kold skåret i mindre stykker.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.