Fremgangsmetode

Udskriv

Gulerødder og pastinakker blancheres kort og drypper af. Rodfrugterne skæres i strimler og blandes med pease strimlerne. Bland porrer og fløde, smag til med salt og peber.

Dæk bunden af en form med porrer og fordel grøntsagerne over. Bland den revne ost med finthakket salvie (tørret kan også sagtens bruges) og drys over. Bages i ovnen i 25-30 minutter i 180°C, serveres straks med en god salat og et nybagt brød.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Findus Foodservice
Islevdalvej 214
2610 Rødovre
Danmark
70267670
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.