Fremgangsmetode

Udskriv

Dagen før

Smuldr gær i en røreskål og tilsæt hvedemel (hold lidt mel tilbage), sukker og salt. Bland det godt sammen. Tilsæt æg og mælk og rør det godt sammen og ælt dejen ca. 5 min. i en røremaskine ved høj hastighed - eller til dejen er smidig. Tilsæt smørret lidt ad gangen - og kør til det er rørt ud i dejen. Kom dejen i en tætsluttende beholder og lad dejen hæve på køl natten over.
Tag dejen ud af formen og lad den hæve 1 time på køkkenbordet. Form herefter brødet og kom den i en form (ca. 1½ liter). Kom et klæde over formen og lad dejen hæve ca. 2 timer. Bag brødet gyldent i ovnen - og lad den køle af på en rist.

Bagetid

Ca. 35-40 min. ved 180° - til centrumstemperaturen er 96°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 14440 kJ

Energifordeling:

Fiber: 16.2 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 50 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.