Ærteklatkager

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 5 g hvidløg
  • 100 g æg
  • 30 g hvedemel
  • friskkværnet peber
  • 100 g revet Riberhus® økologisk mellemlagret
  • 30 g fintsnittet forårsløg
  • 150 g Ært
  • 5 g grofthakket koriander
  • 275 g færdigkogte løse ris
  • 10 g olivenolie, kokosfedt eller Arla Harmonie® økologisk smør til stegning

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4780 kJ

Energifordeling:

Fiber: 12 g
Protein: 21 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 36 %

Fremgangsmetode

Blend ris, ærter, æg og ost hurtigt sammen i en foodprocessor. Tilsæt resten af ingredienserne og kør hurtigt farsen færdig. Farsen skal være sammenhængende, men må gerne være chunky. Lad dejen hvile i ca. 10 min.

Steg en prøve-klatkage og juster evt. smagen. Der er ikke tilsat salt i opskriften, da osten giver en del salt til retten. Juster evt. med mere salt efter behag.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.