Påsken er årets større, traditionelle højtider, og dagene er ofte forbundet med at samles og ikke mindst spise sig mætte. Men i år bliver påsken, som sidste år ikke som vi er vant til. Det skal dog ikke være nogen hindring for at tænke kreativt og bruge tiden og rammerne for at lade madkunsten folde sig ud på nye måder indenfor de rammer, der er til rådighed.

Vi har sammen med en række af landets førende foodservice-leverandører samlet en række inspirerende opskrifter, artikler og meget mere, som du kan fordybe dig i.

Påskebordets faste ingrediens
Fisk er en meget synlig del af det traditionelle påskebord, og netop her et det oplagt at tænke nyt og give dit menukort et twist og tilbyde dine gæster fisk på en alternativ måde. Royal Greenland giver i indholdsoversigten lidt længere nede, nogle gode bud på, hvilke opskrifter du kan overveje i dit køkken.

Retter egnet til udendørsservering
Fra de lækre frikadeller, friske salatbowls til lækre 3-lags sandwiches og en velsmagende brunch tallerken, så kan du med fordel fordybe dig i Danish Crown Professionals 4 bud på appetitvækkende påskeopskrifter. De er særlig velegnede som portionsserveringer og til at spise udenfor. På den måde kan hyggen og samværet bevares i den form, som det kan lade sig gøre. Der er også inspiration til påskebrunch og sandwich. Se alle opskrifterne nedenfor.

En fejring af forårets råvarer
Påsken er forårets fest. Der vil vi gerne se friske menuer, opfriskede klassikere og smagskombinationer, som vi kan huske lige til næste påske. Vi ønsker at give forårets råvarer al den plads, vi kan, så vi kan få smagene til at forbløffe os – også selvom vi kender dem fra tidligere.
Hent Unilever Food Solutions påskekatalog lige her og lad dig inspirere.

Påsken er bare lidt sjovere med Bähncke
Man kan nærmest ikke tilberede en ret, der ikke kan serveres med Bähncke. Siden 1920’erne har Bähncke været leverandør til de danske pølsevogne. Og mange forbinder da også Bähncke med sennep og ketchup. Men det er så meget mere end de legendariske produkter.  I dag producerer Bähncke alt det, der lige gør burgeren, pølsen, hotdoggen eller bøfsandwichen lidt bedre. Det, der lige løfter snackkurven til nye højder, og som får dig til at slikke dine fingre ekstra rene. Om det er Chili Mayonnaise, Bearnaise Dressing eller den gode, gamle Tomat Ketchup, så fungerer det bare. Mulighederne er uendelige. Og smagsoplevelserne fantastiske. Prøv eksempelvis at give påsken et lille tvist med af opskrifterne på coleslaw fra Orkla Foods Danmark nedenfor.

Vi ønsker alle en rigtig god påske.

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.