Et særligt udvalg af oste fra alle egne af Frankrig. Alle produceret af dedikerede ostemestre og baseret på århundredes passion for håndværk og kærlighed til god ost.

Uanset om det er en hyggelig bid i hverdagen eller det store ostebord til fest, så er franske oste svaret på det perfekte ostebord.

Prøv vores populære Saint Agur, som er en blåskimmelost der er yderst cremet. Den er ikke så skarp i smagen som mange andre blåskimmeloste, men mere rund og flødeagtig. I modsætning til vores Papillon Roquefort. Roquefort er fremstillet på basis af fåremælk. Den er noget mere skarp i smagen, smelter i munden og smager krydret.

En lækker klassiker blandt franske skimmeloste er vores Saint Albray. Det er en udsøgt blanding af hvidskimmel- og rødkitost. Den har en fyldig og aromatisk smag, er altid moden, men aldrig flydende i konsistensen.

Vi har også den klassiske bruge, som nærmest altid er at finde på ostebordet. Vores Coeur de Lion Brie er en autentisk fransk brie, som karakteriseres ved sin fine hvide skimmel, sin bløde og cremede konsistens og sin friske aroma. Smagen er mild, men fyldig og flødeagtig.

Vores gederulle Cabrifin Buche Affinee er en klassisk lagret gederulle med en fyldig og karakteristisk smag af gedemælk, uden at være stærk. Osten har en smuk kridhvid og en fin tynd skimmel.

Opskrift med Saint Agur

Prøv vores opskrifter med den blåskimmelost Saint Agur

Har du spørgsmål til temaet?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til temaet, produkter og meget mere.

Falengreen A/S
Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
87817600
Skriv en e-mail
Besøg websitet

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.