Lær om italienske brød på online bagekursus for fagfolk

Sæt smag på sommeren og server lækre friskbagte italienske surdejsbrød i særklasse. Filone, panini, focaccia, pane piatto, foglio og pizza. Vores udviklingsbagere inspirerer til lækkert italiensk sommerbagværk bagt på en grunddej. Gå på opdagelse og få gratis bagekursus, inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og bagehacks

Tilmeld dig til Valsemøllens online bagekursus

Har du spørgsmål til temaet?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til temaet, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Skriv en e-mail
Besøg websitet

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.