Fremgangsmetode

Udskriv

Zucchini Frittas

Zucchini fritta er kendt af mange, men her er en version uden hvedemel. Den er i stedet lavet på kikærtemel - så er der også frittas til dem, der ikke ønsker gluten.

Vask og riv zucchinien på et rivejern.

Bland zucchinien med saltet og lad den stå i en sigte i ca 10 min.

Kom zucchinien i et rent viskestykke og pres så meget vand ud som muligt.

Kom zucchinien i en skål og tilsæt de hakkede løg, hvidløg, bouillon, Roast Umami og peber, rør det hele sammen.

Tilsæt derefter parmesan, kikærtemel, æg og krydderurter og rør det hele sammen.

Steges som små pandekager i rigeligt Milda 100% til de er gyldne og sprøde.

Dip

Yoghurt, spidskommen, salt, peber og mynte blandes.

Frittas serveres med dippen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Zucchini Frittas

Dip

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.