Tabbouleh er oprindeligt en libanesisk salat lavet af bulgur, tomater, persille og mynte. Den er krydret med olivenolie og citronsaft. Denne mere vinterlige version indeholder fennikel, champignoner, kastanjer, persille og spinat. God til efteråret og vinteren. Egnet til veganere.
Lad vand og svampefond koge op.
Skyl bulguren godt, og hæld den i den kogende bouillon. Lad koge i cirka 15 minutter.
Steg løgene og champignonerne hurtigt i Milda 100%. Lad dem ikke stege for længe.
Smag champignonerne med svampefond, salt og peber.
Bland bulguren med champignonblandingen.
Krydr med vinaigrette, og smag til med salt og peber.
Riv fennikel i tynde skiver og hak persillen.
Når svampe og bulgur er kølet af, blandes grøntsagerne i.
Server.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.