Fremgangsmetode

Udskriv

Bulgur

Tabbouleh er oprindeligt en libanesisk salat lavet af bulgur, tomater, persille og mynte. Den er krydret med olivenolie og citronsaft. Denne mere vinterlige version indeholder fennikel, champignoner, kastanjer, persille og spinat. God til efteråret og vinteren. Egnet til veganere.

Lad vand og svampefond koge op.

Skyl bulguren godt, og hæld den i den kogende bouillon. Lad koge i cirka 15 minutter.

Stegte svampe

Steg løgene og champignonerne hurtigt i Milda 100%. Lad dem ikke stege for længe.

Smag champignonerne med svampefond, salt og peber.

Bland bulguren med champignonblandingen.

Krydr med vinaigrette, og smag til med salt og peber.

Grøntsagsblanding

Riv fennikel i tynde skiver og hak persillen.

Når svampe og bulgur er kølet af, blandes grøntsagerne i.

Server.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Bulgur

Stegte svampe

Grøntsagsblanding

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.