Fremgangsmetode

Udskriv

Tater tots blev til i forbindelse med, at man ville mindske sit madspild efter man havde skåret pommes frites. Da man i 1953 lancerede tater tots solgte man dem billigt, og meget få ville købe dem, fordi man anså det for værende alt for billigt og derfor anså det som værende et dårligt produkt. Først da man hævede prisen gik salget forrygende! I dag spiser Amerikanerne 35 millioner tons om året.

Kom vand, Milda Flydende Stege 100% og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg i en rørekedel.

Tilsæt Knorr Kartoffelmos, løg, Knorr Umami, parmesanost , salt og peber og rør mosen fin og glat.

Rul massen ud i en ca. 3 cm tyk pølse og skær ca. 5 cm lange Tater tots.

Lad massen hvile i et par timer på køl og panér dem efterfølgende i æg og rasp.

Tater tots steges gyldne i frituren og serveres sprøde og lune med en lækker dipsauce til.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.