Fremgangsmetode

Udskriv

En måltidssalat kombineret med fisk og skaldyr. Denne form for ”komplet” måde at lave et måltid mad på, er en af de største trends lige nu. En måltidssalat bestående af et næringsrigt kulhydrat kombineret med alle former for smag, toppet med veltillavet protein – Nøglen er næring og smag, smag, smag!

Mix 100 g kogt quinoa med Miso Umami, grøntsagsfond, limesaft og olivenolie.

Tilsæt så avocado, agurk, rødløg, koriander, forårsløg og frisk chili.

Vend rejerne i æg og rasp og steg dem gyldne.

Server salaten i en bowl toppet med røget laks og de sprøde rejer. Garner gerne med frisk citron og ekstra krydderurter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.