Fremgangsmetode

Udskriv

Bananchutney

- I Brasilien betyder ordet churrasco “grill“. Det stammer fra det sydlige Brasilien og gauchoerne (folk fra området i Rio Grande do Sul). Næsten alle begivenheder bliver fejret med en churrasco: fødselsdage, dåb, politiske samlinger eller måske en simpel sammenkomst med familie og venner i weekenden. Det har udviklet sig til et perfekt måltid, og jo mere tilbehør du har til din churrasco, jo bedre! Her dressinger, der passer godt sammen med grillmad.

Skræl æblerne og skær dem i tern. Hak løget og skær bananen i skiver.

Læg æble, banan og løg i en gryde sammen med eddike, sukker, chili og krydderier, hvorefter det koges op.

Lad det simre under låg i 30 min. eller til æblet er kogt ud.

Opbevares koldt i køleskab.

Salsa Fresca

Bland Knorr Tomatino, frisk peberfrugt og Knorr Professional Røget Chili.

Tilsæt limesaft og limeskal.

Smag til med salt, peber og friskhakket koriander.

Mojo-Rojo

Bland alle ingredienserne sammen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Bananchutney

Salsa Fresca

Mojo-Rojo

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.