Blend alle ingredienserne til pestoen sammen i en blender til en grov pesto. Stil til side og tilbered de øvrige elementer.
Varm en pande med olivenolien og svits rosenkålene ved høj varme i to minutter. Tilsæt speltkerner og ingefær. Vend nænsomt rundt og smag til med salt og peber.
Vend sammen med de øvrige ingredienser og lad trække i nogle minutter.
Tænd ovnen ved 170 °C.
Skær rødbederne i mundrette grove tern og kom dem i en non stick bradepande.
Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det hele godt sammen.
Bag rødbederne indtil de er møre, men med bid, ca. 45 minutter. Lad rødbederne køle lidt inden servering og vend dem under vejs.
Varm frikadellerne efter vejledningen på emballagen.
Fordel den lune rosenkålssalat i skåle og top med bagte rødbeder og frikadeller.
Kom en skefuld pesto på hver portion og servér med det samme.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.