Fremgangsmetode

Udskriv

Pizzadej (laves dagen før): Opløs gær i lunken vand, tilsæt 400 g mel og rør godt sammen.

Tilsæt salt og mel til dejen bliver fast og slipper. Del dejen i små boller og lad dem hæve natten over.

Hak rødløget fint og rist det let i en gryde med olie. Tilsæt finthakket squash, finthakket chili og tomatpuré. Skær tomaterne i fine tern som vendes i til sidst og lad det simre. Smag til med salt og peber.

Rul bollerne ud og form dem som små både. Fyld hver båd med tomatfyld. I 4 af bådene fyldes oksefrikadellerne og toppes med revet ost. Bag nu alle bådene ved 225 °C efter 5 min. tilsættes 4 både pulled pork og ost og de sidste både fyldes med pepperoni. Bådene bages færdig til de er gyldne og sprøde.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.