Bland alle de tørre ingredienser sammen.
Smelt smørret, pisk æggene let og rør derefter mælk, æg og smør i melblandingen. Vend til sidst majs og stegt bacon i muffindejen.
Smør 16 muffinforme med lidt ekstra smør og drys med lidt polenta.
Fordel dejen i formene og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 °C i 20-25 minutter.
Hak purløg fint og rør den i cremefraichen. Smag til med salt og peber.
Anret muffins med en salat af spinat, purløg og brøndkarse. Drys med knust rosa peber og ekstra bacon.
Servér med purløgscremefraiche.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.