Fremgangsmetode

Udskriv

Steg bacontern i olie, til de er gyldne. Kom baconternene og så meget af stegefedtet som muligt i en skål, og lad dem køle af, til de er lune. Opløs gær i lunkent vand og tilsæt mel, æg, salt og bacon (inkl. stegefedtet) Ælt dejen smidig og lad den hæve 1½ time. Del dejen i tre lige store dele. Rul hver del til en pølse og lad dem hvile i 10 minutter. Læg pølserne på en bageplade og rul baconskiverne løst omkring hvert dejstykke. Saml dejstykkerne i den ene ende og flet herefter til ét stort brød. Lad det efterhæve 40 minutter. Pensl med sammenpisket æg og drys med nigella-frø. Bag ved 200 °C i 30-35 minutter til overfladen er gylden.

Tip:
Perfekt som snack eller tilbehør til mad.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.