Skær tomater og avocadoer i tern og kom dem i en skål. Tilsæt koriander, limesaft og hvidløg og rør nænsomt rundt. Smag til med salt og peber og drys med chiliflager. Brun grisekødet i olien i ca. 3 minutter. Tilsæt hvidløg, chili i skiver, paprikaflager, spidskommen og kidneybønner. Svits blandingen i 3 minutter og smag til med salt og peber. Stil kødet til side i panden og steg imens baconternene gyldne og sprøde. Grill burrito-brødene på begge sider på en grillpande ved høj varme. Fyld brødene med lunt grisekød og ristede bacontern. Top med hjertesalat og frisk koriander. Servér med den spicy tomatsalsa ved siden af.
Tip:
Servér med sambal olek, hvis du ønsker ekstra spice
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.