Steg baconskiverne indtil de er sprøde og gyldne. Lad dem dryppe af på et stykke papir og hak dem groft. Hak hvidløg og persille fint. Riv pecorino ost fint. Bland smør, persille, hvidløg, pecorino og bacon. Smag til med salt og peber. Rul baconsmørret i et stykke bagepapir og sæt på køl. Servér baconsmør i tynde skiver.
Tip:
Smager rigtig godt sammen med bagte kartofler eller en schnitzel.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.